• KUNDE: GLAVA
  • CASE: Salgsevent
  • TAGS: Kommunikasjon

OPPGAVEN: 

Uten at selve isolasjonsjobben utføres som den skal, hjelper det ikke med markedets beste isolasjon. Jobben må gjøres skikkelig, hver gang. Med Superlunsj ønsket GLAVA® rett og slett å vise sin takknemlighet til håndverkeren, for sin uvurderlige innsats og yrkesstolthet.

LØSNINGEN: 

Vinteren 2015 lanserte GLAVA® en reklamefilm, som nettopp er en hyllest til håndverkeren. Senere samme år ble konseptet tatt enda et hakk videre, da vi sammen med GLAVA® lanserte Superlunsj: En overraskende og heidundrende lunsjpause på byggeplassen, med grilling og musikalsk show. Du kan jo bare forestille deg stemningen!
 

 
Superlunsj ble markedsført blant annet gjennom radioreklame og webannonser. Ikke minst var Facebook en sentral kanal: Ved å skrive inn navnet på byggeplass/firma på veggen til GLAVA®, kunne håndverkere over hele landet bli med i trekningen av en Superlunsj. A få nye ”likere” på Facebook var en hovedmålsettingene for denne kampanjen. Og for å si det enkelt: Responsen lot ikke vente på seg!

 

RESULTATET: 

Det er ikke til å misforstå: Når Superlunsj-sirkuset kommer rullende inn på byggeplassen, er det klart og tydelig for alle at GLAVA® verdsetter dyktige håndverkere. Som en mer langsiktig effekt har kampanjen resultert i at Facebook nå er blitt en viktig og effektiv kommunikasjonskanal for denne målgruppen.

Med Superlunsj-konseptet har vi opplagt truffet den viktigste målgruppen vår. Responsen har vært helt fabelaktig! Per Stræde / marketing- og kommunikasjonssjef i GLAVA®
Spørsmål om dette?
Kontakt Anette:
foto
Del denne casen:
Relatert: