Ny visuell profil og koymmunikasjonskonsept for City Self Storage

Det er enkelt å få bedre plass med City Self-Storage! Men hvordan formidle det? Vi laget et nytt kommunikasjonskonsept og en knallfresh visuell profil for Norges største tilbyder av minilager.

Besøk nettsiden
Kunde
Self Storage Group

Vi ville hjelpe folk til å se muligheter ved å bruke lager, gjennom livets mange hendelser. Som ved flytting, arv, studier – eller rett og slett behovet for å oppbevare utemøblene på vinteren og ski-utstyret på sommeren. Ikke alle har masse lagringsplass hjemme.

 

Kommunikasjonskonsept

Vi ønsket ikke å vise rot og problemer. Det er demotiverende, og gir dårlig samvittighet. Vi ønsket å fokusere på det positive, på muligheter og hva kundene kan oppnå ved å bruke City Self-Storage.

Det overordnede kommunikasjonskonseptet ble derfor «bedre plass til …»

 

Vi gir folk bedre plass, enten de bor litt trangt i sentrum, litt mer romslig utenfor byen, eller driver bedrift. Saken er at vi alle har mange ting. Ting vi ikke trenger hele tiden. Ting vi burde lagret bedre. Ting vi skulle hatt bedre plass til, eller rett og slett, at ting har tatt litt overhånd.

Visuell identitet

Vi lagde et helt nytt visuelt uttrykk med mye fokus på animasjon og 3D. Det gjør seg på web og i sosiale medier.

Farger

Fargene ble oppgradert til et mer moderne uttrykk, som vil passe til alle flater. Fargesirkelen angir fargeinntrykket av merkevaren.. Fargesirkelen angir fargeinntrykket av merkevaren.

Typografien

Typografien er en viktig del av den visuelle profilen.

Vil du vite mer om dette prosjektet? Ta kontakt med Anette.
Anette Holtan
Leder kundeopplevelse
anette@metrobranding.no
Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!