Lev Lek Le ●Jobb

Dette får du

Hverdagen hos oss

Med macen under armen

Vi tror på en fleksibel arbeidshverdag. Livet ditt, helsa di, de behovene som akkurat du har i hverdagen din - vi har tillit til at du tar ansvar og leverer det du skal.

Drøm deg videre

Lyst til å lære noe nytt? Vi kan kanskje ikke gjøre deg til astronaut, men vi kan hjelpe deg til å bli mye annet. Hos oss er du med på å skreddersy din utvikling i et fagmiljø proppfull av høy kompetanse.

Seks ukers ferie

Det er du og dine kollegaer som er suksessen vår. Derfor vil vi gjøre så godt vi kan for at du skal ha overskudd og glede deg til jobb. Fordi du står på litt ekstra, kan du nyte seks uker med ferie i året, til akkurat det du vil.

Jobb ved sjøkanten

Fiske krabbe i lunsjen? Eller ha panoramautsikt til idémyldringen? Hos oss kan du få begge, med kontorer ved brygga i Sandefjord og toppetasjen i Barcode. Obs! Om sommeren kan det være en påkjenning å se alle båtene gli forbi i sola.

Trygghet i bunn

Følelse av trygghet er viktig, ikke minst nok tid med familien. Derfor får du gode forsikringsordninger og full lønn under foreldrepermisjon.

Livet i Metro

Vær deg selv, ha det gøy ● Jobb sammen

Når du kombinerer en haug med ulike personligheter, smittende lattere og lagfølelse kan det jo ikke bli annet enn bra. Hos oss jobber vi best når vi er sammen, også når du trenger støtte og råd. Dårlig dag? Du får en klem. Står fast? Du får hjelp. Hos oss kan du være med å skape noe bra for kundene våre med flinke folk som bryr seg.

Se byrålivet
Ledige stillinger

Vil du bli en del av gjengen?

Sulten designer? Vi trenger deg! Oslo eller Sandefjord

Fant du ikke stillingen som passer deg? Vi er alltid på utkikk etter flinke folk, så send oss gjerne en åpen søknad.

Åpen søknad
Bli kjent med folka
  • Møt Anette. Strategisk rådgiver og håndballmamma.

  • Møt Karl Petter. Senior UX-designer og surfer.

  • Møt Espen. Fagleder og fotballentusiast.

Kulturen vår

Verdiene vi lever

01 Vær modig

Du tør å utfordre, være nysgjerrig, utforske det ukjente og gjøre ting annerledes. Fordi det trengs for å gå foran og skille oss ut.

02 Vær raus

Du bryr deg og respekterer folk for den de er. Vi deler, hjelper hverandre å bli bedre og snakker positivt om kolleger og kunder.

03 Vær smidig

Du løser ting på en smidig og enkel måte og samarbeider godt. Vi skaper resultater sammen og er ett lag!

04 Vær ærlig

Du har integritet, står for tingene du tror på og gir konstruktive tilbakemeldinger. Vi liker ulike perspektiver, da presterer vi bedre.

Vil du vite mer om om hvordan det er å jobbe i Metro? Snakk med vår mann Paal-André!
Paal-André Schwital
Fotograf/rekrutteringsansvarlig
paal.andre@metrobranding.no
Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!