Glava 3D Salgspresentasjon

Salgsavdelingen i Glavagruppen skal ha fokus på boligbygg fremover, og ønsket en mer utfyllende presentasjon som viser hva Glavagruppen kan tilby av løsninger for boligprosjekter. Målet med presentasjonen var å gi kunden en god oversikt over alle elementene Glava Isolasjon og Gyproc til sammen kan levere inn i hver konstruksjonsdel av et boligbygg.

Kunde
GLAVA®

Metro Branding bisto til oppsett av presentasjonen, som baserte seg på en 3D-illustrasjon av et boligbygg. 3D illustrasjonen viser frem ulike produkter og løsninger som brukes i konstruksjonsdelene i bygningen.

Oppdraget begynte med å 3D-modellere 7 ulike konstruksjonsdeler av bygget: innervegg, yttervegg, gulvkonstruksjon, takkonstruksjon, etasjeskille, boligakustikk og etterisolering. Hver konstruksjonsdel viste de ulike aktuelle produktene til disse områdene og ble integrert inn i en 3D modell av boligbygget.

Etter selve konstruksjonsdelene var modellert i snittvisning med riktige dimensjoner ble 3D-illustrasjonen teksturert og lyssatt for å skape et virkelighetsnært 3D-bilde. Her fulgte Metro Branding et moodboard som oppsummerte stil og tone for illustrasjonen og presentasjonen. Dette var nødvendig for å få modellen relevant til denne bruken (boligbygg) og for å oppdatere illustrasjonen i et moderne Glava-uttrykk.

Illustrasjonen av huset og konstruksjonsdelene ble deretter satt sammen i en presentasjon, som også omhandlet Glavagruppens bærekraftstilltak.

Dette ble en veldig bra presentasjon og takk til alle involverte for en knallbra jobb. Resultatet av presentasjonen er meget godt håndverk. Vi i Glava er opptatt av «opplevd kvalitet», dette leverer på alle måter.
Bjørn Heggen
Salgssjef Norge
Vil du vite mer om dette prosjektet?
Anette Holtan
Leder Kundeopplevelse
anette@metrobranding.no