En enklere og digital studenthverdag

Sammen med teknologiselskapet Seeds, designet og utviklet vi nye nettsider for Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge. Nettsiden skulle hjelpe studentene med å finne et sted å bo, holde seg oppdatert på hva som skjer på campus, og få hjelp og tips i hverdagen som student.

Besøk nettsiden
Kunde
SSN

Fra lite brukervennlig

Tilbakemeldingene til SSN var at nettsidene deres var lite brukervennlig, både i utforming og funksjonalitet. Studenter er gjerne unge og kresne, som har skyhøye forventninger til digitale tjenester og hyppig endrer brukeratferd. 

SSN ønsket derfor å lansere en helt ny tjeneste, hvor ambisjonen var å levere Norges beste, digitale studentopplevelse! 

Til innsikt og god funksjonalitet

For å finne ut mer om studentenes ønsker og behov, ble det gjennomført brukerundersøkelser. Her kom det frem konkrete innspill og tips til hva de ønsket fra et digitalt tjenestetilbud fra SSN.

Deretter ble alt skrevet om til ulike brukerhistorier og løsninger, og arbeidet med gjennom effektive designsprinter. Testing kom igjen på agendaen ved sluttfasen, for å sikre at UX, design og funksjonalitet svarte til forventningene

Resultatet ble en enkel, leken og mer moderne nettside som studentene fikk nytte av i hverdagen.

Ny visuell identitet

I prosessen ble også SSN sin grafiske profil fornyet og modernisert, med en bedre og mer leken fargepalett, typografi og ikonstil, som er tilpasset digitale flater.  

Besøk den nye nettsiden til SSN her.

Sjekk ut vår samarbeidspartner Seeds her.

Vi krevde mye til de nye nettsidene. Hos Metro Branding og Seeds møtte vi en gjeng likesinnede, som satte stor pris på alle våre ambisjoner, visjoner og meninger, og som omfavnet prosjektet med en nesten rørende motivasjon og iver!
Linda Tabita Tangen
Leder for kommunikasjon og marked, SSN
Ønsker du å vite mer om dette prosjektet?
Espen Linna
Leder teknologi og brukeropplevelse
espen@metrobranding.no
Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!