Nytt nettsted tilrettelegger for internasjonalt samarbeid

Sammen med teknologiselskapet Seeds har vi laget nytt nettsted og grafisk profil for Norwegian Energy Partners. De er en norsk ideell stiftelse grunnlagt i 1997, og fungerer som en katalysator for prosesser mellom norsk industri og internasjonale virksomheter og myndigheter.

Besøk nettsiden
Kunde
NORWEP

Nettsiden er en fusjon av Norwegian Energy Partners og Norwegian Suppliers sine gamle løsninger. Hovedoppgaven var å samle disse til én felles og brukervennlig plattform, som ivaretar behovene til både partnere og utenlandske industriaktører – en stor og omfattende struktureringsjobb, både visuelt og funksjonelt.

Oppdraget omfattet også utvikling av en ny grafisk profil. Den nye profilen har fått et moderne og rent nordisk uttrykk, med ny font, støtteelementer, ikoner og friske farger, spesielt tilpasset bruk på digitale flater.

Resultatet er et nytt og brukervennlig nettsted, med ryddig struktur og tydelige innganger, som gjør det enklere å navigere seg frem i. Her kan du blant annet opprette profil og bli partner, slik at du får tilgang til dokumenter, rapporter og informasjon om det norske industrimarkedet, samt arrangementer og aktuelle kontaktpersoner.

Nye og mer oversiktlige “Mine sider”. Partnere har nå et eget univers, som gir dem full oversikt over blant annet deres løsninger, sin personlige og bedriftens profilside.

Se de nye nettsidene til NORWEP her.

Sjekk ut vår samarbeidspartner Seeds her.

Det nye nettstedet legger til rette for at NORWEP skaper flere internasjonale forretningsmuligheter og samarbeid for norsk industri i fremtiden.

Ønsker du å vite mer om dette prosjektet?
Espen Linna
Leder teknologi og brukeropplevelse
espen@metrobranding.no
Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!