Nye nettsider for Norges ledende forskningsinstitutt

NORCE er ett av Norges største uavhengige forskningsinstitutter med over 750 ansatte spredt rundt i 10 norske byer. Sammen med våre venner i Seeds Consulting fikk vi oppdraget med å forbedre den digitale brukeropplevelsen.

Besøk nettsiden
Kunde
NORCE

De nye sidene skulle i tillegg til å levere en god og moderne brukeropplevelse, løfte frem forskningen, innsatsområder og samfunnsoppdraget.

I arbeidet med de nye nettsidene så skapte vi et nytt designsystem og ikonsett med mikro-animasjoner, som bidrar til å skape en tydeligere struktur og gir en unik og spennende brukeropplevelse.

NORCE legger vekt på flerfaglig forskning og samler kompetanse på tvers av fag og organisering. En stor og viktig del av oppdraget var derfor å skape en åpen og mindre silobasert struktur, som på en god måte knytter sammen forskning med forskere, temaer, prosjekter og satsningsområder. I konsept og designprosessen gjennomførte vi ulike brukerundersøkelser som ga oss verdifulle innspill til hvordan vi kunne utvikle en bedre og brukervennlig struktur og brukerflyt.

Nettsidene til NORCE er navet i kommunikasjonen vår og vi hadde behov for å forenkle brukerflyten og gjøre sidene både mer intuitiv og lekrere. Folkene i Metro og Seeds har vært gode rådgivere for oss i denne prosessen. De har funnet enkle og gode løsninger for organisering av den mangfoldige informasjonen vi ønsker å nå ut med. Sist, men ikke minst, har de løftet det visuelle uttrykket.
Rune Rolvsjord
Seniorrådgiver kommunikasjon – NORCE

Sammen med NORCE skapte vi et levende og modulært designsystem som gjør det enklere og kommunisere mer spennende og tydelig.

Arbeidet med de nye nettsidene var et stort og omfattende prosjekt som involverte mange tverrfaglige prosjektdeltakere. Sammen med NORCE og Seeds gjennomførte vi effektive workshops og designsprinter, hvor vi fokuserte på kartlegging av digitale brukerreiser og brukerhistorier, sidestruktur, brukerflyt, funksjonalitet og kommunikasjon.

Metro Branding har også levert tjenester innen merkevare og strategisk rådgiving, grafisk design, utvikling av selskapspresentasjoner/Powerpoint, søkeordsanalyse/SEO og innholdsbistand.

La oss forske på hvordan vi kan få merkevaren din til å vokse også!
Ta kontakt! →
Espen Linna
Leder teknologi og brukeropplevelse
espen@metrobranding.no
Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!