• KUNDE: GLAVA
  • CASE: GLAVA - Proff 34 reklamefilm
  • TAGS: Kommunikasjon, Foto og film

OPPGAVEN: 

God isolasjon skal tilfredsstille en rekke behov for å fungere optimalt i Norge, med vår spesielle byggeskikk og vårt tøffe klima. Men én egenskap er tross alt viktigere enn alle andre: Det handler om å holde varmen inne og kulda ute!

Det er i så måte absolutt ikke likegyldig hvilke produkter du bruker! GLAVA® har gjennom flere generasjoner testet og utviklet produkter som skal være best på nettopp termisk isolering.

LØSNINGEN: 

Metro Branding har utviklet et filmkonsept som tydelig får frem hva byggisolasjon egentlig handler om. I filmen blir du med inn i GLAVAs testlaboratorium, der vi viser hva som skjer hvis vi sender vinterstormen inn i stua til folk.

Okay, så kanskje overdriver vi litt, men essensen er likevel ikke til å misforstå: Det er ikke tilfeldig at GLAVA® har bedre isolasjonseffekt enn konkurrentenes byggisolasjon – det er et resultat av langsiktig utviklingsarbeid. Filmen er vist på lineær TV, men like viktig er variantene som ble laget for YouTube og Facebook. I tillegg består kampanjen av print- og webannonsering, og ikke minst en betydelig innsats for å bygge kunnskap gjennom faglige artikler på web, både i eksterne og egne kanaler.

 

RESULTATET: 

Kampanjen har definitivt blitt lagt merke til, både i primærmålgruppen (håndverkeren) og blant folk flest. Undersøkelser viser klart og tydelig at markedet mener at GLAVA®, med rette, har de beste produktene når det gjelder å holde på varmen.

Spørsmål om dette?
Kontakt Anette:
foto
Tallenes tale er krystallklar. Vi når frem med budskapet vårt og tar et tydelig eierskap i assosiasjonene som er viktige for oss. Per Stræde / marketing- og kommunikasjonssjef i GLAVA®
Del denne casen:
Relatert: