Oppskriften på suksess er kundeopplevelse

Gode, digitale kundeopplevelser er viktigere enn noen gang. Velkommen til faglig påfyll på The Hub i Oslo.

  • TID: Torsdag 10. september 10.00-13.00 (registrering fra 9.30)
  • STED: The Hub, Oslo
  • PRIS: Gratis
Aldri før har det vært enklere å sammenligne priser, produkter og tjenester – og Amazons inntreden i Skandinavia vil få store konsekvenser for norsk varehandel. Nå er det på tide å brette opp ermene før det er for sent. Det eneste du kan konkurrere på – er kundeopplevelse.

Er du klar for den avgjørende høsten 2020?
Vi tar tak i helheten. Fra sterk internkultur forankret i forretningsstrategien, til sømløse brukeropplevelser og kommunikasjon tilpasset dagens mediebilde – for å bygge en sterk markedsposisjon og eksepsjonelle kundeopplevelser.

Foredragsholdere: Cathrine Stensland, vår daglig leder og strategisk rådgiver, vil snakke om kundeopplevelser i et merkevareperspektiv. Espen Linna, vår leder for digital utvikling og brukeropplevelse vil sammen med senior rådgiver på synlighet Kim Nygaard snakke om de digitale mulighetene og veien til suksess.

Den digitale opplevelsen er kanskje det som aller mest påvirker kundenes oppfatning av din merkevare.
En dårlig digital kundeopplevelse kan koste deg dyrt! Vi viser spennende caser og gir deg tips til hvordan du bør jobbe med internkultur, digital strategi, synlighet i Google, digital tjenesteutvikling og UX. Vær rask - seminaret er gratis, og det er vanligvis stor rift om plassene!
Vi byr på faglig påfyll og enkel servering på The Hub. Passer for deg som er leder innen omdømme, kommunikasjon, PR eller markedsføring i store og mellomstore virksomheter.

Bindende påmelding.
NB! Vi tar selvsagt smittevern på alvor. Det er spesielle tider, og vår viktigste prioritering er et seminar med trygge rammer. Sammen med The Hub vil vi være svært nøye med å ivareta regler ihht. smittevern fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Det er begrenset antall plasser, slik at vi kan overholde avstandskrav og ivareta smitteverntiltak. Vi er opptatt av at du skal kunne få en trygg seminaropplevelse!

Spørsmål om konferansen?

Kontaktperson:

Anette Holtan

Strategisk rådgiver +47 975 99 047