Fagprat

Medierådgivning i Metro

Medielandskapet har aldri vært mer komplekst og differensiert enn nå. Dette setter krav til hvordan vi distribuerer kommunikasjon.

Å sikre effektiv eksponering i dagens medielandskap krever mer enn bare å plassere annonser. Medierådgivning handler om å forstå målgruppen, mediekanalene og hvordan man kan optimalisere både kreativitet og medieplasseringer for å oppnå ønsket resultat.

Som et fullservice-byrå forstår vi viktigheten av å integrere kreativitet, teknologi og medierådgivning for å skape gode resultater på vegne av kundene våre. Tett samarbeid mellom kreative team, teknologiske eksperter, medierådgivere og performance-eksperter, gjør at vi klarer å skape helhetlige synergier på tvers av ulike kanaler, slik at markedsmidlene blir brukt så effektivt som mulig opp mot kundens mål.

Vår tilnærming

Vi i Metro har et dedikert spesialistmiljø som kombinerer ekspertise innen kreativitet, strategi, medierådgivning, martech, SEO og performance. Gjennom grundig analyse og eksperimentell testing av både kreativitet og medieplasseringer sikrer vi at våre kunder oppnår optimal synlighet og gode resultater fra sine mediekjøp.

Vår tilnærming inkluderer:

  • Kreativitet og mediestrategi: Kreative løsninger utvikles basert på kanalenes premisser og tydelige KPIer. Vi utvikler skreddersydde mediestrategier som tar hensyn til målgruppen, budsjettet og målene til våre kunder.
  • Martech og SEO: Vi bruker teknologi og søkemotoroptimalisering for å sikre maksimal synlighet og relevans i digitale kanaler.
  • Performance, optimalisering og rapportering: Gjennom kontinuerlig overvåkning, testing og analyse optimaliserer vi kampanjene basert på KPIene som er blitt definert. Vi er opptatt av å dokumentere effekt, og rapporterer på resultater slik at man som kunde får fullstendig innsikt og forståelse av kampanjens effekt på predefinerte mål og KPIer.

 

Våre medierådgivere har full oversikt over alle kanaler fra kino, TV og radio, display, sosiale medier, influencer-marketing og søk. Vi kan hjelpe deg med både massekommunikasjon og målrettet markedsføring, uavhengig av flate.

Klar for å ta en prat om medier og strategi? Ta kontakt med vår medierådgiver
Maren Merakerås
Rådgiver/kundeansvarlig
maren.merakeras@metrobranding.no
Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!