Sofaprat

Juryleder Maren klar for MMM

Max Marketing Mix, kjent på folkemunne som Norgesmesterskapet i digital markedsføring. I år har vi en av våre egne med som juryleder når vinnerne skal kåres!

Hva er det caset prøver å oppnå? Har kampanjen en gjennomtenkt plan fra innsikt til gjennomføring? Max Marketing Mix ble etablert allerede i 1988, og er i dag kjent for å være en konkurranse der kreativitet, strategi og resultat er viktige kriterier.

Ser etter digital synlighet

Maren Qvale har jobbet med performance marketing før det i det hele tatt ble et fag, og jobber i det daglige som rådgiver innenfor digital synlighet i Metro Branding. I tillegg har hun tidligere jobbet på kundesiden, hvor hun har bred erfaring med noen av Norges største merkevarer. Når Max Marketing Mix 2021 avrundes 12. november, med en storslått digital prisutdeling, står Maren som juryleder i en av hovedkategoriene.

Nyvinninger og smart teknologi

Bedrifter som selger til hverandre, kjent som business to business, eller forkortet B2B om du vil, har sett en sterk økning de siste årene, både innen salg, markedsføring og strategi. I B2B-kategorien under årets utdeling legges det spesielt vekt på nyvinninger og smart bruk av teknologi, og Maren selv er klar på hva hun ser etter i en vinner:

– Aller viktigst er strategien i bunn, forteller Maren. Hva er det dette caset prøver å oppnå, og hva skal vi løse? Er det et samfunnsproblem, eller er det økt salg? Og ikke minst, hva er det denne kampanjen har gjort for aktøren?

Bli bedre kjent med Maren

Lykke til!

Vi ønsker Maren og alle finalister lykke til! Se og hør Maren fortelle mer om utdelingen i sofaprat med Kim!

NB! Årets Max Marketing Mix gjennomføres 12. november, og er i år heldigital. Utdelingen sendes i din helhet på ANFO-TV, og er gratis for alle! Les mer og meld deg på her

"Hva er det dette caset prøver å oppnå, og hva skal vi løse? Er det et samfunnsproblem, eller er det økt salg?"
Maren Qvale
Rådgiver og fagansvarlig synlighet
Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!