Nettsider

Vi bygger nettsider som styrker merkevaren og øker salget

Nettsiden er ofte det første møtet potensielle kunder har med din merkevare. Hvis du leverer en dårlig brukeropplevelse kan det koste deg dyrt. En god nettside skal innfri både brukerbehov og levere på dine forretningsmål. Vi starter derfor alltid med å skaffe oss tilstrekkelig innsikt i kundene dine og sette tydelige mål og KPI-er for nettsiden. Sammen så kartlegger vi målgrupper, kundebehov og digitale kundereiser før vi definerer struktur, design, funksjonalitet og teknologi.

Vi bygger og designer nettsteder basert på dine behov og ambisjoner og kan hjelpe deg med alt fra et enklere nettsted til en stor, avansert e-handelsløsning. Vi er fleksible og finner en god samarbeidsmodell som passer ditt prosjekt. Våre rådgivere og UX spesialister kan hjelpe deg med å styrke merkevaren og drive salg gjennom digitale kanaler.

Ta en digital helsesjekk

Gode digitale kundeopplevelser har aldri vært viktigere enn akkurat nå. Vet du nok om dine kunders digitale behov, eller er ligger du våken om natten og tenker på om dine digitale kundeflater holder mål? Vi tilbyr en pakkeløsning hvor vi gjennomfører en overordnet kartlegging av nettsiden din – fra brukeropplevelse og design til teknisk plattform og synlighet/SEO. Helsesjekken vil avdekke hvordan du presterer og gi konkrete forslag til muligheter og forbedringspunkter.

Ønsker du en prat? Ta kontakt for et tilbud

Utvalgte referanser

Får frem politikken på nye nettsider

Nettsider med god brukeropplevelse

Gjøre livet enklere for folk med helseutfordringer

Ønsker du å vite mer?
Espen Linna
Leder teknologi og brukeropplevelse
espen@metrobranding.no
Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!