Seminar

Kurs: Bli synlig i Google og sosiale medier

Kurset er gjennomført.

Onsdag 26.10.22 kl. 09:00 - 03:30
Grand Hotel, Karl Johans gate 31, Oslo
Kurs i samarbeid med Kampanje

Jobber du med innholdsmarkedsføring eller driver du nettbutikk? Innholdet på nettsiden din er null verdt hvis ingen finner det.

Lær hvordan du kan øke synlighet og relevant trafikk – fra Google og sosiale medier. Velkommen til heldagskurs på Grand Hotel 26. oktober!

Viktigste læringspunkter:

  • Hvordan jobbe med synlighet i Google – organisk og betalt
  • Lær å skrive «riktig» på nett
  • Samspillet SEO, innholdsmarkedsføring og sosiale medier
  • Rapportering og analyse som gir verdi for både markedsfører og toppleder

Kursledere
Maren Qvale, rådgiver og fagansvarlig for digital synlighet i Metro Branding.
Henriette Gedde-Linna, Rådgiver digital synlighet i Metro Branding.

Se hele programmet her!

Organisk og betalt synlighet i Google
På dette kurset lærer du søkemotormarkedsføring (SEM) og viktigheten av å skape godt innhold som svarer til det kundene dine søker etter. Du lærer om innhold, metadata, søkeordsanalyser og nyttige metoder for å lykkes med bedre synlighet i Google – organisk og betalt. Google er Norges mest brukte søkemotor og trafikk fra Google er ofte den viktigste trafikkilden til nettsteder for bedrifter.

Nyheter i Google Ads
Det har skjedd masse endringer og kommet mange nye muligheter for betalt synlighet i Google de siste månedene. Vi tar et dypdykk i Google Ads, nye muligheter som nå finnes og hvordan du setter opp kampanjer best mulig – og hva du ikke bør gjøre.

Synergier med sosial medier og influencer marketing
Innsiktsarbeidet du gjør i forbindelse med søkemotoroptimalisering kan enkelt overføres til markedsføringen din i sosiale medier og i samarbeidet med influencere. Hvordan viser vi deg på dette kurset. Du vet, en god analyse har ingen verdi hvis den ikke fører til handling.

Rapportering med nytteverdi
Så var det disse resultatene da … Har vi oppnådd det vi ønsket og kan vi forsvare investeringene våre? Det må selvsagt dokumenteres på en oversiktlig måte, med informasjon som er nyttig både for oss markedsførere og for toppledelsen.

Grupperabatt!
Er dere tre eller flere interesserte fra samme bedrift? Da får dere 10 prosent rabatt! Benytt rabattkode «SEO1022» ved påmelding av flere deltakere.

Ordinærpris: 5250,- eks. mva.

Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!