• KUNDE: Storebrand
  • CASE: Relansering av Storebrand.no
  • TAGS: Digitalt, Strategi, Design, Kommunikasjon, Foto og film

Som Norges største private pensjonsleverandør har Storebrand ett oppdrag; å skape langsiktig og god avkastning til kundene sine. Derfor investerer Storebrand i bedrifter som forbereder seg på en grønnere økonomi.

DETTE VAR OPPGAVEN

I 2017 ønsket Storebrand å videreutvikle sin nettportal slik at de på en bedre måte ivaretar og lever opp til brukeres forventninger, samt presenterer forretningsområder og tjenestetilbud på en mer strukturert og inspirerende måte. 

I tillegg til en mer brukerorientert løsning ønsket Storebrand å løfte frem konsernets satsning på bærekraft. Metro Branding ble derfor kontaktet for å bistå dem i arbeidet.

 

SLIK JOBBET VI

Sammen med Storebrand fasiliterte Metro Branding en rekke kundeorienterte workshops hvor vi arbeidet med å kartlegge målgrupper, brukeroppgaver og digitale kundereiser.

Utfallet av prosessen ga oss tilstrekkelig  grunnlag til å ta brukerorienterte og gode beslutninger på hva som ikke fungerer og bør endres. Videreutviklingen av wireframes, prototyping og UX/design kunne dermed igangsettes.

Gjennom prosessen fikk vi prioritert innholdet, forenklet tekster og navigasjonsprinsipper samt designet et mer fleksibelt og levende designrammeverk. Vi produserte også flere filmer for Storebrand. Filmene har som hensikt å presentere rådgiverne,  produktene og tjenestene til Storebrand på en spennende og brukervennlig måte.

 

Metro Branding var en viktig samarbeidspartner da storebrand.no fikk sin designoppdatering i 2017. Gjennom effektive arbeidsmøter fikk vi god hjelp til å prioritere innholdet. Metro Branding er faglig dyktige, effektive og utrolig hyggelige folk å jobbe med! Det har gjort arbeidet ekstra givende. - Ingeborg F. Skaug / Kommunikasjonsansvarlig - Storebrand ASA

Utrullingen av det nye portalrammeverket til storebrand.no er i gang og vil fortsette gradvis i 2018.

 

Har du spørmål om dette prosjektet?
Kontakt Espen!
foto
Del denne casen: