Inspirasjon

To grep som kan gi deg synlig SEO-effekt

Ta tak i virksomhetens SEO-arbeid! Det er ikke nødvendigvis så mye som skal til før du kan dokumentere effekt i form av økt synlighet på Google og flere kvalitetsbesøk til nettsiden. Vi hjelper deg med å komme i gang!

Hver bedrift er unik. Basert på erfaring vet vi imidlertid at noen behov er «gjengangere». Hvor i SEO-løypa er du?

Helt fersk på SEO?

For å komme i gang med SEO-arbeidet, kan vi tilby kurs og en grundig innføring med våre flinke folk på digital synlighet. Som en oppstart anbefaler vi å kartlegge hvilke søkeord dere bør være synlige på, ved å gjennomføre en søkeordsanalyse. Deretter starter den morsomme jobben med å optimalisere. Vi tar gjerne en oppstartsprat for å komme i gang.

Ser behovet – men trenger en dytt?

Hvis dere allerede har en søkeordsanalyse, så kan vi hjelpe til med å ta grep om det viktige SEO-arbeidet. Vi tilbyr både kurs, sparring og innholdsproduksjon. Vi kan bistå med å legge en god SEO-plan og sette tydelige mål for hvilke søkeord dere bør ta posisjon på. Det vil raskt gi resultater og økt synlighet i Google.

SEO er innarbeidet – klar for nest nivå?

Når dere allerede har gode rutiner for å jobbe med SEO-optimalisering  på nettsiden, så er dere langt på vei. For å løfte SEO-arbeidet til neste nivå, kan vi tilby kvartalsvis benchmark-analyse, som sier noe om hvilken posisjon dere har i forhold til konkurrentene, og hva som skal til for å klatre videre. Vi bistår med rådgivning, strategisk planlegging og innholdsproduksjon for å klatre opp på førsteplassen.

Her er to typiske «SEO-pakker» som vi vet passer mange:

Innholdspakke

Vi gjør en søkeordsanalyse på et valgt fokusområde. Deretter jobber vi i 4 dager med å optimalisere eksisterende og lage nytt innhold («skrivebordssaker») i tråd med analysen. Pakken inkluderer også rådgivning for måling av effekt, slik at du kan følge med på at innsatsen faktisk får resultater.

Pris: 89.000 kr.

Startpakke

Er det smartest å starte med en teknisk helsesjekk? Eller kanskje er det en strategisk plan og struktur for innholdsarbeidet som mangler? Hva med søkeordsanalyse, SEO-optimalisering av innhold og innsikt i brukerreiser? Noen ganger kan det være vanskelig å vite hva som er smartest å gripe fatt i først og sist for å få suksess. I denne pakken får du følgende: Vi gjør en innledende analyse av bedriftens digitale prestasjon. Deretter tar vi en workshop sammen med dere (ca. 3 timer) der vi sammen jobber ut en plan for hvordan dere bør jobbe med innhold og SEO det neste året.

Pris: 24.500 kr.

Ta kontakt, så tar vi en prat om hvilken pakke som passer best for din virksomhet – eller om en skreddersydd løsning er det beste.

Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!