Kreativitet

Fra AD til kreativ leder – slik tar du steget

Vi er i ferd med å bygge opp et nytt kreativt team i Oslo og trenger en kreativ leder for den store satsingen.

– Dette byr på en unik mulighet for den rette, sier administrerende direktør Cathrine Stensland i byrået som nylig har flyttet fra Karl Johansgate til en av toppetasjene i Barcode.

Bilde2_Cathrine_Stensland.jpg
Er du en AD eller konseptutvikler med ambisjoner, så skal vi hjelpe til å ta steget inn i rollen som Kreativ leder hos oss, sier byråleder Cathrine Stensland i Metro Branding. 

– Vi ønsker en som skal lede, utvikle og ta vår kreative kompetanse og kultur til nye høyder. Er du for eksempel en ambisiøs AD eller konseptutvikler i dag, eller kreativ leder et annet sted, er vi villig til å satse skikkelig på deg og gi deg nye spennende utfordringer hos oss. Vi vil opp og frem, og det må du ville også, sier hun.

Kollega søker kollega

Richard Wold er partner og ansvarlig for alle kreatørene i Metro Branding. Han søker ny kollega i Oslo. 

– Metro Branding er et solid selskap i vekst, og vi har en kundeportefølje vi er skikkelig stolte av. Vi kommer fra merkevarebygging og content marketing, og er blitt knallsterke på performance og synlighet. Nå satser vi tungt på UX og teknologi, og ikke minst kreativitet, sier Richard Wold. Han ønsker seg en kreativ leder med et stort nettverk, som kan trekke med seg dyktige team på sikt.

Se mer om stillingen som kreativ leder i Oslo.

Hverdagen hos oss

Med macen under armen
Vi tror på en fleksibel arbeidshverdag. Livet ditt, helsa di, de behovene som akkurat du har i hverdagen din – vi har tillit til at du tar ansvar og styrer jobben din selv.

Drøm deg videre
Lyst til å lære noe nytt? Vi kan kanskje ikke gjøre deg til astronaut, men vi kan hjelpe deg til å bli veldig mye annet. Hos oss er du med på å skreddersy din utvikling og hvilke fagområder du vil lære mer om.

Seks ukers ferie
Det er du og dine kollegaer som er suksessen vår. Derfor vil vi gjøre så godt vi kan for at du skal være uthvilt og glede deg til jobb. Nyt seks uker med ferie i året, til akkurat det du vil.

Trygghet i bunn
Følelse av trygghet er viktig, ikke minst nok tid med familien. Derfor får du gode forsikringsordninger og full lønn under foreldrepermisjon.

Jobb i høyden eller ved sjøkanten
Panoramautsikt til idémyldringen? Eller fiske krabbe i lunsjen? Hos oss kan du få begge. Med kontorer i toppetasjen i Oslo Barcode og ved brygga i Sandefjord, er det mulig med ovale weekender på solkysten. Obs! Om sommeren kan det være en påkjenning å se alle småbåtene gli forbi i sola.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Metro Branding.

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Metro? Snakk med vår mann Paal-André!
Paal-André Schwital
Fotograf/rekrutteringsansvarlig
paal.andre@metrobranding.no
Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!