Byrånytt

Jeg synes vi skal feire det vi kan!

En markedsbauta har kommet på plass i kontorlandskapet i Bjørvika. Bli kjent med Kari – den nye avdelingslederen i Oslo.

«God morgen, gjengen!», Karis stemme runger gjennom kontoret allerede før hennes blide fjes synes. «Dere vil nok høre meg før dere ser meg», sa Kari Øgle Kjensberg om seg selv da hun introduserte seg som Metro Brandings nyeste tilskudd. Og det stemmer. De andre metroittene i Oslo har allerede fått merke Karis smittende smil og gode energi.

Kari er ansatt som Oslo-kontorets nye avdelingsleder og som strategisk rådgiver. Som avdelingsleder har hun hovedansvar for å lede de ansatte og sørge for en god kultur hos Metro Branding i Bjørvika. 

Kari er en driftig dame og kaster ikke bort tiden. Allerede dag 2 på jobb introduserte hun en helt egen «partyboks» på kontoret med ballonger og annet stæsj til fremtidige feiringer. Kari mener nemlig at alt kan feires! Kulturbyggingen er godt i gang og hennes første uke som metroitt høster kun godord blant kollegaene. Det kan selvfølgelig ha noe med at hun har bydd på både iskrem i sola og kanelboller i sofakroken, men vi er enkle sånn sett. Det funker!

Slik lykkes du med employer branding

Spennende å være ny 

Men selv om Kari er et tydelig «ja-menneske», som allerede har hoppet inn i oppgavene, synes hun det er utfordrende å være ny.

– For første gang på mange år er jeg «helt ny» på et helt nytt sted. Og selv om jeg har mye relevant erfaring, så er jo denne rollen ukjent for meg. Men med et så godt team rundt meg så skal det gå bra, sier Kari og takker sine nye kollegaer for tålmodigheten.

Jobben til Kari blir ikke kun å ta vare på folka og skape god stemning, hun er også strategisk rådgiver og jobber for Metro Brandings mål om å skape verdifulle merkevarer. Med seg i erfaringsbanken har hun mange år på kundesiden i VVS- og retail-bransjen.

Kari Øgle Kjensberg og Cathrine Stensland
Kari har blitt tatt godt imot av byråleder Cathrine Stensland.

Ønsket å prøve seg «på den andre siden» 

Tidligere har Kari jobbet som administrerende direktør i VVS Norge, og ledet kjedene Comfort og Bademiljø. I tillegg har hun mange års erfaring som markedssjef og har jobbet for blant annet Diplom-Is, IKEA, Steen & Strøm og Varner-gruppen.

Med andre ord har Kari mye spennende på CV-en, men hva var det som gjorde det interessant for henne å komme til oss i Metro Branding?

– Etter mange år som markedssjef og kjedeleder hadde jeg lyst til å jobbe litt «på den andre siden». Merkevarebygging, posisjonering og ledelse er mine styrker, og i Metro Branding kan jeg jobbe med dette. I tillegg virket det som en herlig gjeng å jobbe sammen med. Noe jeg ser at stemmer!

Gleder seg til fortsettelsen

Vår byråleder Cathrine Stensland er veldig fornøyd med å få Kari på plass i Oslo:

– Kari er en erfaren, energisk og inspirerende leder som vil tilføre oss mye. Hun setter kultur og trivsel i høysetet, og hun kan marketing- og posisjoneringsfaget til fingerspissene. Vi er svært fornøyde med ansettelsen og gleder oss til at også kundene våre skal bli godt kjent med henne.

Nå har Kari fått gjennomført hilserunden og så vidt begynt å bli varm i trøya. Hun er engasjert og skikkelig klar for å ta fatt på oppgavene i sin nye rolle. 

– Først og fremst ser jeg frem til å bli bedre kjent med nye kollegaer og videreutvikle den gode kulturen her. Det blir gøy å jobbe med ulike kunder og bidra til å få inn nye. Jeg gleder meg til fortsettelsen! 

Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!