Digital forretningsutvikling

Vi kan hjelpe deg med å identifisere og utvikle digitale løsninger som forenkler hverdagen til folk, skaper vekst og innovasjon.

Enten du jobber i en startup som ønsker å utfordre en tradisjonell kategori, eller i et større konsern som ønsker å disrupte seg selv, så kan vi hjelpe deg til å tenke nytt og identifisere lønnsomme digitale mulighetsrom. Gjennom innsikt i teknologi, brukerbehov og en dose kreativitet, kan vi sammen bygge og lansere et nytt produkt eller tjeneste som løser ting mer effektivt, enklere og sparer folk for unødvendig arbeid.

Vi jobber mye med digital forretningsutvikling, hvor vi sammen finner områder der digitalisering og teknologi kan benyttes til å effektivisere etablerte kategorier eller tjenester. Sammen kan vi definere hvilke mål som skal oppnås, for eksempel økt konvertering på nettstedet eller en digital tjeneste som kan hjelpe kundene dine til å utføre en ønsket handling raskere.

Trenger du en designsprint?

En designsprint er en digital innovasjonsprosess som lar deg gå fra problem til løsningsforslag på kun én uke. Metodikken er utviklet av Google Ventures og fungerer like godt for startups som etablerte virksomheter. I en designsprint så stiller vi med en strategisk rådgiver + UX designer og setter av uka til deg.

Vi starter med å sette oss inn i målgrupper og problemstillinger. Når vi sammen har identifisert problemstillingen som skal løses, vil vi gjennomføre effektive sprinter over fem dager, hvor vi sammen jobber med idé, prototyping og design, testing og evaluering.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med Espen for å vite mer →
Espen Linna
Leder teknologi og brukeropplevelse
espen@metrobranding.no
Ønsker du å følge mer med på hva vi driver med? 👀 Meld deg på vårt nyhetsbrev!