Søkemotoroptimalisering – SEO

En nettside har liten verdi hvis ingen finner den. Sørg for å bli synlig med god SEO.

Hva gjør du selv hvis du lurer på noe, eller er på jakt etter et produkt eller en tjeneste? Antagelig som de fleste andre; du Googler. Tenk da hvor viktig det er at nettopp din nettside er godt synlig, hvis noen søker etter det du kan tilby. SEO er forkortelsen for search engine optimization, eller søkemotoroptimalisering på norsk, og handler altså om å gjøre digitalt innhold synlig ved søk.

Bli synlig med SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å gjøre innholdet ditt synlig i søkemotorer som Google og Bing. Vi hjelper noen av Norges sterkeste merkevarer med SEO, og hjelper gjerne deg også!

Jobb helthetlig med søkemotoroptimalisering (SEO)

Metro Branding jobber helhetlig med søkemotoroptimalisering (SEO). Innhold skal først og fremst bygge merkevare, skape lojalitet og føre til salg. Den gode historien står alltid i sentrum, men våre journalister, tekstforfattere, videfotografer og webdesignere jobber tett med SEO- og performance marketingspesialistene – for å sikre optimal synlighet.

SEO i webprosjekter

Når nye nettsider skal utvikles står søkemotoroptimalisering (SEO) sentralt. Den viktigste trafikkilden for de fleste nettsteder er søkemotorer. Innsikten fra en søkeordsanalyse (hva kundene dine søker etter i Google) er derfor en vesentlig del av arbeidet når arkitektur og tekster og foto/video på et nettsted skal utarbeides.Også ved overgangen fra gammelt til nytt nettsted er kunnskap om søkemotoroptimalisering (SEO) helt avgjørende. Sørg for at migreringen og SEO er skikkelig ivaretatt. Det har vi gode fagfolk på.

Vi er medlem i Bra Søk

Som medlem av bransjeforeningen Bra Søk forplikter vi oss til å følge etiske retningslinjer for søkemotoroptimalisering (SEO) og foreningens regler for søkemotormarkedsføring.

Du kan derfor være helt sikker på at merkevaren din er i trygge hender – også i søkemotorene – når du jobber med oss.

Bli synlig der kunden ser etter deg. Kundereisen starter ofte i Google