Kommunikasjon

Kommunikasjon handler om å realisere virksomhetens mål - om å oppnå resultater og markere en tydelig posisjon. Vi hjelper deg med å finne ut av hva du skal si og hvordan du skal si det. 

 

KONSEPTUTVIKLING
Et godt konsept skaper interesse og forståelse for dine produkter og tjenester. Et solid konsept varer gjerne en stund, og kan enkelt tilpasses alle aktuelle kommunikasjonsflater. Et tydelig konsept blir kort og godt lagt merke til av kundene dine og er selve fundamentet for å lykkes med markedskommunikasjonen. Å bruke litt tid og ressurser på idé- og konseptfase er rett og slett gull verdt!

REKLAME
Markedskommunikasjon, reklame eller annonsering. Kjært barn har mange navn, men i det store og hele handler det om det samme: Om å nå fram til mange, med et budskap som skaper kjennskap og kunnskap. Bannerannonsering, native, retargeting, reklamefilm, YouTube, kanvas eller radioreklame. Det står ikke på muligheter! Snarere tvert imot: La oss hjelpe deg med å sette sammen en gjennomtenkt og effektiv pakke, der du får mest mulig ut av budsjettet du har til rådighet.

CONTENT MARKETING
Content marketing, inbound markedsføring eller innholdsmarkedsføring. Vår bransje er eksperter på å komme opp med nye, mer eller mindre forklarende navn. Men i bunn og grunn handler dette om et eldgammelt kommunikasjonsprinsipp: Folk vil ha relevant innhold! Enten du skal lage ny nettside, har kundemagasin, bruker Facebook eller vil lykkes med e-postmarkedsføring, så handler det om å utvikle nyttig, morsomt eller spennende innhold som målgruppen vil ha. Vi i Metro Branding kan hjelpe deg med å legge en god slagplan, og vi kan hjelpe deg med å gjennomføre - enten du nå trenger tekst, foto, film eller andre redaksjonelle tjenester. Les mer ...

SOSIALE MEDIER
Sosiale medier er fulle av muligheter. La oss hjelpe deg med å ta dem i bruk! Hvordan lykkes på sosiale medier? Vi hjelper deg med å utvikle kanalstrategier, redaksjonsplaner, målinger og kampanjer i sosiale medier som skaper engasjement og spredning. Les mer ...

PR
PR er fortjent omtale. La oss gjøre den positiv! Hvordan bli tatt på alvor? PR kan være ekstremt virkningsfullt, og vår erfaring innen public relations vil hjelpe deg til å få fokus på dine kampsaker - på en troverdig og positiv måte.

Spørsmål om kommunikasjon?
Kontakt Kjartan:
foto