Digital

Vi hjelper deg med å finne gode løsninger som formidler den beste versjonen av deg selv! Under vårt tak finner du alt fra digitale konseptutviklere og performance-spesialister til UX-designere, kreative teknologer og digitale rådgivere som alle er spesialister på sine fagområder.

 

WEB

Veien til å skape en bra nettside starter alltid med innsikt. Sammen med kundene våre definerer og kartlegger vi målgrupper, behov og kundereiser før vi definerer struktur, funksjonalitet og teknisk plattform. Vårt tverrfaglige team sørger for at både dine forretningsmål og brukermål blir ivaretatt fra start til slutt. Alt vi gjør handler om å lansere nettsider og digitale kampanjer som skaper målbare verdier og resultater -både for deg og dine kunder!

APPER

Gode apper har nytteverdi for brukerne. La oss hjelpe deg å utvikle applikasjoner som står høyt på brukernes prioriteringsliste! Våre eksperter på interaksjonsdesign og brukeropplevelse/UX vet hva som skal til for å skape en mobilapp som både imponerer og presterer. 

SOSIALE MEDIER

Sosiale medier er fulle av muligheter. La oss hjelpe deg med å ta dem i bruk! Hvordan lykkes på sosiale medier? Vi hjelper deg med å utvikle kanalstrategier, redaksjonsplaner og målinger. På den måten kan vi skape tilpasset innhold og kontinuitet i de kanalene som passer for din virksomhet. 

SØKEMOTOROPTIMALISERING (SEO)

Søkemotoroptimalisering, eller SEO, får deg til topps i søkemotorene. La oss hjelpe deg opp! Hvordan bli best på søkemotoroptimalisering? Vi hjelper deg med å utføre søkeordsanalyser der vi finner ut hva du burde skrive, og hva du skal si for å komme øverst i søkemotorene... Les mer

PERFORMANCE MARKETING 

Performance marketing er målbar og målrettet markedsføring. La oss hjelpe deg med å styre markedsføringen! Hvordan bruke performance marketing og AdWords? Ved bruk av markedsundersøkelser kan vi tilpasse og styre innholdet slik at du oppnår best mulig resultater. 

 

Digitale spørsmål?
Kontakt Espen:
foto
Relatert: