Digital

Digital markedsføring skal være enkel og engasjerende. La oss gjøre deg snappy! Har du mye du skulle sagt? Vi hjelper deg med å finne gode løsninger som formidler den beste versjonen av deg selv! 

 

WEB

En nettside er din fremste informasjonskanal. La oss gjøre den brukervennlig! Hvordan skape bra web? Vi leverer alt innen innsikt, webdesign, teknisk kompetanse, SEO, merkevare, analyse og målsetning – alt som skal til for å skape en nettside som både imponerer og presterer! 

APPER

Gode apper har nytteverdi for brukerne. La oss hjelpe deg å utvikle applikasjoner som står høyt på brukernes prioriteringsliste! 
Hva skal til for å utvikle en bra app? Vår kompetanse hjelper deg med å utvikle apper med godt innhold og høy nytteverdi! 

SOSIALE MEDIER

Sosiale medier er fulle av muligheter. La oss hjelpe deg med å ta dem i bruk! Hvordan lykkes på sosiale medier? Vi hjelper deg med å utvikle kanalstrategier, redaksjonsplaner og målinger. På den måten kan vi skape tilpasset innhold og kontinuitet i de kanalene som passer for din virksomhet. 

 

SØKERMOTOROPTIMALISERING (SEO)

Søkemotoroptimalisering, eller SEO, får deg til topps i søkemotorene. La oss hjelpe deg opp! Hvordan bli best på søkemotoroptimalisering? Vi hjelper deg med å utføre søkeordsanalyser der vi finner ut hva du burde skrive, og hva du skal si for å komme øverst i søkemotorene... Les mer

PERFORMANCE MARKETING 

Performance marketing er målbar og målrettet markedsføring. La oss hjelpe deg med å styre markedsføringen! Hvordan bruke performance marketing og AdWords? Ved bruk av markedsundersøkelser kan vi tilpasse og styre innholdet slik at du oppnår best mulig resultater. 

 

Digitale spørsmål?
Kontakt Espen:
foto