Strategisk rågiver søkes!

Du skal lede strategiske prosesser ved å initiere, analysere og presentere innsikt, lede workshops og utvikle tydelige merkevarestrategier for kundene våre. Vi trenger deg som trives med å jobbe i både B2B- og B2C-markedet - og som klarer å se kommunikasjonsutfordringer fra et helikopterperspektiv.

Metro Branding leter etter en ny og dyktig strategisk rådgiver til vårt rasktvoksende Oslo-kontor – eller på bryggekanten i Sandefjord.

Rådgiveren skal lede strategiske prosesser ved å initiere, analysere og presentere innsikt, lede workshops og utvikle tydelige merkevarestrategier for kundene. I tillegg skal rådgiveren implementere strategiene ved å være sparringspartner for kundene og utvikle intern- og eksternkommunikasjon. Den nye rådgiveren vil lede kundeteam som normalt består av prosjektleder, konseptutvikler, designere, kommunikasjonsrådgivere og spesialister på synlighet og distribusjon. Ved behov kan du trekke inn andre spesialister på huset, for eksempel innen foto, film, animasjon, UX og 3D.

Som strategisk rådgiver i Metro Branding må du trives med å jobbe både i B2B- og B2C-markedet. Du har faglig tyngde og kan snakke naturlig og troverdig både med ledelse, styre og de ulike spesialistene hos kundene våre. Du har relevant erfaring fra byrå eller fra kundesiden, og i løpet av karrieren har du bidratt til å skape både lønnsomme prosjekter og kunder.

Høres dette ut som deg? Da anbefaler vi deg å søke! Sammen skal vi bli Norges råeste strategiske kommunikasjonsbyrå.

Søknadsfrist: 20. november


Søknad med CV kan du sende til paal.andre@metrobranding.no.

 

 

For mer informasjon om stillingen kontakt med vår rekrutteringsansvarlig
foto