Ledige stillinger
Prosjektleder

Metro Branding søker en prosjektleder på seniornivå, gjerne med erfaring fra reklame- eller innholdsbyrå.

Hei, prosjektleder!

Vi i Metro Branding leter etter deg!

Vi ønsker oss en dreven prosjektleder som har god struktur, er opptatt av gode kundeopplevelser og som er god til å motivere temaet. Du vil jobbe tett med våre engasjerte innholdsprodusenter, synlighetsspesialister, SoMe-eksperter, UX-ere, konseptutviklere og designere. Som prosjektleder er du teamets viktigste støttespiller. Du vil jobbe selvstendig med å delegere og kvalitetssikre oppgaver, og lede og gjennomføre prosjektene etter avtalt fremdrift og budsjett.

Du evner å lede prosjekter med mange involverte interessenter, forutser potensielle problemområder og justerer kursen deretter. Du forstår og engasjerer deg i kundens forretning, er proaktiv og løsningsorientert og tar naturlig eierskap og styring samtidig med at du får med deg andre. Du elsker dynamikken som oppstår når velsmurte tverrfaglige team jobber sammen med ett mål for øyet: stadig bedre og mer effektive kundeopplevelser.

Mange baller i luften?

Du må kunne sjonglere mange prosjektballer samtidig, du må like å pushe deg selv og ha stor gjennomføringsevne. Viktige egenskaper er at du har kommersiell teft, er strukturert og serviceinnstilt, tydelig, motiverende og at du puster med magen.

Prosjektlederens jobb er å sørge for godt samspill mellom teamet internt og andre involverte i prosjekter, og sikre at prosjekter gjennomføres så smidig som mulig. Dette innebærer ansvar for prosjektet som helhet, samt å bistå med innsalg og utarbeidelse av tilbud til potensielle kunder.

Høres dette ut som deg? Da anbefaler vi deg å søke i dag! Sammen skal vi skape de beste digitale kundeopplevelsene.

 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • En god personlighet som jobber bra med alle mennesketyper
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid
  • Økonomisk sans og business-teft
  • God struktur og orden
  • Gjennomføringsevne og «doer»-innstilling
  • Et stort kontaktnettverk i bransjen, med tanke på produksjon for ulike flater

Metro Branding ble etablert i 2004 og har kontorer i Oslo og Sandefjord. På nyåret flytter vi inn i nye lokaler i Barcode. Der får vi strøken kantine, flott utsikt, sykkelparkering, treningsfasiliteter og bakeri i første etasje.

Arbeidssted:

Oslo og/eller Sandefjord

Virker det interessant? Ta kontakt!
Paal-André Schwital
Rekrutteringsansvarlig
paal.andre@metrobranding.no