Vil du jobbe hos oss?

Vi trenger en designer i Oslo!

Vi ønsker at du:

Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og genuin interesse og entusiasme for å jobbe med design, effektiv produksjon og ferdiggjøring.

Tar ansvar for ferdiggjøring og produksjon i tett samarbeid med AD, UX-spesialist og prosjektleder.

Er selvdrevet, løsningsorientert og har evnen til å jobbe mot et felles mål uten mikrostyring.

Har solid kompetanse på designverktøy som Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Sketch etc. Hvis du i tillegg kan lage animasjoner og levende presentasjoner, passer du perfekt til stillingen. Du er pragmatisk, jobber effektivt og kan raskt løse oppståtte problemer og situasjoner. Du liker å ha flere baller i luften samtidig og takler tette tidsfrister.

Som designer skal du evne å sette design i en større sammenheng der løsningene bidrar til helhetlige strategiske kommunikasjonskonsepter (basert på innsikt og grundig research).

Du skal kunne bidra i alle designrelaterte prosjekter i Metro Branding. Evne til å følge med på trenger og utvikling i ulike bransjer er viktig. Du må ha erfaring fra tilsvarende jobb i et annet byrå.

Du vil jobbe på vårt kontor i Oslo sentrum, men må regne med noe reising til Sandefjord. 

Stillingen er i utgangspunktet et vikariat på ett år (med mulighet for forlengelse).

Du vil jobbe tett sammen med andre designere, fotografer, content managere og konseptutviklere. Vi jobber i team og ingen prosjekter er like. Alle i Metro Branding bidrar til å få frem de beste løsningene for kundene våre. Du vil få jobbe med kunder innen vidt forskjellige bransjer. Blant våre kunder har vi merkevarer som Glava, Norwegian, Orkla, Bertel O. Steen, Jotun og DNB. 


Vi gleder oss til å høre fra deg!

Spørsmål rundt stillingen?
Kontakt kreativ leder Richard Wold:
foto
Søknad med CV og arbeidsprøver sender du til managing partner Paal-André Schwital:
foto

Søknadsfrist: 24 mai.