Ledige stillinger
Art Director

Du er Art Director. Vi er Metro Branding.

Vi søker Art Director!

Er du en idémaker, som vet å ta ut ideer på en god visuell måte? Vi søker deg som liker å jobbe i team med en tekstforfatter og andre kreatører.

Jobben din blir å utvikle, presentere og sette i live ideer og solide kommunikasjonskonsepter for våre kunder. Enten du er junior eller senior bør du ha noen helhetlige kampanjer, som inkluderer god bruk av sosiale medier, å vise til. Gjerne prosjekter du har fulgt fra start til slutt. De fleste jobbene vi gjør krever at vi kobler på strateger, UX-spesialister, innholdsmarkedsførere, synlighets- og performance-spesialister og andre kreative disipliner, så vi har et stort apparat som kan bidra.

Vi er et byrå som liker å definere boksen det skal jobbes utenfor, så at du er litt analytisk og liker å pløye innsikt og strategidokumenter er en fordel. Vi er også et litt annerledes byrå, med ganske nedpå folk, som hele tiden vil lære, følge med, prestere og ha det gøy.

Vi har kontorer i Oslo og i Sandefjord. Resten kan vi snakke mer om når vi treffes for en mappevisning. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Høres dette ut som deg? Da anbefaler vi deg å søke i dag!

Arbeidssted:

Oslo

Virker det interessant? Ta kontakt!
Paal-André Schwital
Rekrutteringsansvarlig
paal.andre@metrobranding.no