Personvern

Denne nettsiden eies og administreres av:

Metro Branding
Framnesveien 3A, Postboks 1222
3205 Sandefjord
+47 33 42 69 00
hei@metrobranding.no

Metro Branding behandler dine personopplysninger på en trygg og sikker måte, i henhold til gjeldende lover om personvern.

Retningslinjene inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettsiden vår og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Metro Branding er behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er, med mindre annet er spesifisert, samtykke fra deg som besøkende/kunde.

 

1. Særlig om vår bruk av Cookies

Nettstedet www.metrobranding.no bruker cookies. Cookies er små tekstfiler som
nettstedet vårt lagrer på datamaskinen din for blant annet å ivareta brukervennlighet, navigasjon og analytisk kapasitet. Disse inneholder kun en liten tekstfil – ikke programmer, virus eller malware av annen natur.
Vi bruker tre ulike typer cookies på www.metrobranding.no:

a. Nødvendige cookies
Disse informasjonskapslene er helt nødvendige for at sidene på nettstedet skal fungere ordentlig. Uten disse informasjonskapslene, kan vi ikke garantere at du klarer å navigere deg rundt på nettstedet, melde deg på seminarer eller nyhetsbrev.

b. Analysecookies
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.Google Analytics bruker cookies, som registrerer brukerene IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. IP adresser og generelle bevegelsesmønster på nett blir aggregert av google før vi får tilgang på den. Det vil si at ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

c. Reklamecookies
Disse informasjonskapslene brukes for å vise deg annonser som kan være aktuelle for deg på andre nettsteder du besøker. De er plassert på nettstedet vårt av tredjeparts annonsenettverk på vegne av oss og med vår tillatelse. Vi bruker cookies til markedsføring på følgende plattformer til annonsering: facebook med tilknyttet annonsenettverk, Google Adwords med tilknyttet annonsenettverk (Dette innebefatter: Google adwords, Google Display og YouTube) og Doubleclick programmatisk plattform.

d. Funksjonalitetscookies
For å øke brukervennligheten på siden bruker vi funksjonalitetscookies. Disse husker valg du har foretatt deg på nettsiden – som for eksempel artikler du har lest eller andre preferanser du har lagt igjen på siden.

 

2. Samtykke til bruk av cookies

Om nettleseren din er stilt inn på at du samtykker til bruk av cookies, er dette regnet som aktivt samtykke til at vi plasserer cookies i nettleseren din. Denne står på default til samtykker.

 

3. Trekke tilbake samtykke eller administrere annonsører

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til Metro Brandings bruk av cookies. Dette må du selv administrere i nettleseren din. Les mer om hvordan du går frem i den nettleseren du bruker på www.nettvett.no

Administrasjon av annonsører som har lagret cookies i nettleseren din finner du en guide til her: http://www.youronlinechoices.com/nor/dine-valg
Vi gjør oppmerksom på at funksjonalitet på nettsiden kan forringes ved blokkering av cookies fra Metro Branding. Blokkerer du for annonsekapsler vil du fortsatt eksponeres for annonser – men annonsørene kan ikke lenger kontrollere hvor ofte du ser annonsene eller tilrettelegge dem for deg.

 

4. Bruk av personopplysningene

Personopplysningene dine blir bare brukt til andre formål eller oppgitt til en tredjepart med din tillatelse eller når det er nødvendig for at vi skal kunne utføre de kontraktsmessige forpliktelsene vi har overfor deg. Metro Branding videreselger ikke personopplysninger til andre. Det er kun aggregert data som blir delt med tredjeparter.

 

5. Avmelding av nyhetsbrev

Dersom du har samtykket i å motta nyhetsbrev fra Metro Branding, aksepterer du at opplysningene som er registrert om deg kan brukes av Metro Branding AS til å sende deg markedsføring av Metro Branding AS sine produkter, tjenester, seminarer og konkurranser via nyhetsbrev. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke, ved å sende en e-post til hei@metrobranding.no.

 

6. Dine rettigheter

Vi ønsker å gjøre deg kjent med noen av dine viktigste rettigheter. I tillegg til at du har rett til informasjon om hvordan opplysninger om deg blir behandlet og som vi har beskrevet ovenfor, har du på forespørsel rett til å få kopi av opplysningene som er registrert om deg. Du har også rett til å få uriktige opplysninger korrigert og som en hovedregel også en rett til å få slettet opplysninger om deg selv dersom opplysningene ikke lengre er nødvendige for formålet de er samlet inn for eller dersom ditt samtykke trekkes tilbake. Du har også en rett til å bli «glemt», det vil si at du kan be oss om å slette alle innsamlede data om deg. Videre ønsker vi å informere om at du også har en rett til å klage til Datatilsynet.

Hvis du har spørsmål om dine rettigheter knyttet til vår håndtering av dine personopplysninger, vennligst så ta kontakt med paal.andre@metrobranding.no – slik at vi kan hjelpe deg.