Sjekk dette før du velger byrå!

6 gode råd når du skal velge et byrå å samarbeide med.

Sjekk dette før du velger byrå!

Du er på jakt etter et byrå som skal forvalte merkevaren din. Da må du sjekke dette!

1. Bransjeinnsikt 

Har byrået kompetanse på bransjen din? Finn ut om de har relevante referansecase, eller om de på en annen måte har forutseting til å sette seg inn i din bransje. Du skal føle deg trygg på at de har evnen til å forstå dine produkter og tjenester. Hva slags faglig kompetanse og erfaring har menneskene i byrået? Du gir ikke en kokk jobben med å reparere bilen din, eller?

2. Strategisk forståelse

Dette er helt essensielt. God strategisk kompetanse er grunnmuren for alt som skal løses og kommuniseres. For hvis grunnmuren raser sammen, smuldrer merkevaren opp. Byrået må ha evnen til å sette seg godt inn i virksomhetens mål. Du skal oppleve at de spiller deg god i jobben din, og at merkevaren din blir sterkere og tydeligere.


Les også: Metro Branding kåret til Norges 3. beste content marketing-byrå

3. Kreative løsninger

Har de dyktige konseptutviklere, og bruker de strategien aktivt for å utvikle gode og nyskapende konsepter? Har de AD-er, designere og innholdsmarkedsførere som tenker helhetlig – slik at alle virkemidler spiller på lag for å styrke merkevaren? Er de opptatt av å skape resultater som ikke bare er kreative - men målbare?

4. Digital innsikt

Har byrået full kontroll på alle digitale kanaler? Har de innsikt i hvordan de treffer din målgruppe på nett? Gode performance marketing-spesialister kan være tungen på vekten i moderne markedsføring. Du trenger en hånd å holde i gjennom de digitale svingene, finn den hånden!

5. Prosjektststyring

Prosjektlederen er navet i alle leveransene. Har byrået gode prosjektledere som sørger for at alt går på skinner?

6. Menneskene

Sist, men ikke minst! Liker du menneskene i byrået? Har de en god kultur? Har dere riktig kjemi? Velg et byrå som gjør dagen din litt gøyere og lysere - velg de menneskene du har lyst til å ha rundt deg! Det handler om smil og varme. Det handler om ekthet. Du skal føle at byrået virkelig bryr seg om deg og merkevaren din!

Menneskene i Metro BrandingGod stemning i Metro Branding: Videofotograf Trude Nergaard (t.v.) og Art Director Martine Ibenholt. 

Vil du sjekke ut Metro Branding som byrå?
Se noen av våre cases eller kontakt byråleder Cathrine Stensland.

Relatert: