Reisefeber!

"Det kribler av reisefeber når vi planlegger neste reisemål på bloggen for Norwegian Reward"

Reisefeber!

På bloggen til Norwegian Reward finner du nyttige reisetips, gode råd om bank og forsikring, samt smart planlegging av reisen - med fordeler i Norwegian Reward.

- Bloggen er en viktig kanal for å synliggjøre fordeler i lojalitetsprogrammet. Vi forklarer og forteller historiene, sier Content Manager Eli Tørud i Metro Branding -  som innrømmer at det kribler av reisefeber når hun jobber med denne kunden.

Fra bloggen: Kanskje trenger du tips til 10 ting å gjøre på en romantisk helg i Roma?

Eli Tørud og Anette Holtan (bildet over) er teamet i Metro Branding som planlegger og produserer innhold, for å gi reiselyst og forklare fordeler i fordelsprogrammet, på bloggen til Norwegian Reward.
     
Fyll reisekofferten med fordeler! De fleste av oss er glad i å reise. En viktig del av reisen er selve planleggingen – og oppsparing av reisekasse. Men vet du egentlig hvilke fordeler du har?

Tydelig kommunikasjon av fordeler

- Fordeler og rabatter kan være vanskelig å holde styr på, mener rådgiver i Metro Branding, Anette Holtan.

- Ofte har vi ett kort for ditt og ett for datt, et medlemskort her og en annen ordning der. Et godt fordelsprogram er oversiktlig og lett å ta i bruk i hverdagen, og mye mer enn et rabattkort som blir liggende i en skuff. Derfor er tydelig kommunikasjon av lett forståelige fordeler en viktig oppgave i markedsføringen, sier hun. 
  
- I innholdsmarkedsføringen for Norwegian Reward er jobben vår i Metro Branding å tydeliggjøre fordeler, i en miks av reisetips og sparetips – og gi et hint av reiselyst, supplerer Eli Tørud.

- Vi legger en plan for publisering gjennom året og lager blogginnhold som er tilpasset sesong, reisemål og aktuelle søkeord.
  
Fra bloggen: Dette er nordmenns feriefavoritter i sommer

Det er en drøss av spørsmål!

Hva må jeg gjøre for å spare opp CashPoints? Er det noe å hente på en reise av og til, eller må jeg reie ofte? Og hvordan vet jeg hva som gir meg fordeler?
   
- Det er mange spørsmål som dukker opp som kunde i et fordelsprogram. Sammen med Norwegian Reward planlegger og produserer vi innhold for bloggen, for å inspirere til å reise og minne om fordelene de har tilgang på. Svar på ofte stilte spørsmål er god SEO og nøkkelen til synlighet for kundene, forklarer Tørud.

Sparing i reisekasse

Med Norwegian Reward er det mange fordeler som kan komme godt med for å spare til reisen. Du trenger ikke å være mye på reisefot og stadige jobbreiser for å samle CashPoints. Har du svart belte i nettshopping? Da kan du spare til neste reise med shopping på nettsider som Nelly og Boozt. Eller benytte avtale om mobilabonnement fra Talkmore, bestille maten rett hjem fra Kolonial.no eller bruke andre fordeler gjennom partnere som er knyttet til fordelsprogrammet i Norwegian Reward. Og med familie og venner kan du spare i familiekonto. Du visste kanskje at Norwegian også er en bank?
   
Les mer om hvorfor det lønner seg å bruke Bank Norwegian-kortet når du er i utlandet.
  
Da kan fordelsreisen starte:-)
 
God sommer og god reise!